The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 13, 2025 3:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Efecte sonore
MesajScris: Lun Apr 10, 2006 12:40 pm 
Neconectat
User

Vreau si eu o schema de distors pentru chitara electrica!!!!!!!!1 :cry:

Sus

Subiectul mesajului: pai
MesajScris: Mie Mai 24, 2006 2:54 pm 
Neconectat
User

cam ce tip de distorsiune ai dori? si eu m-am gandit sa fac o pedala ptr. chitara insa am ajuns la concluzia ca mai bine iti cumperi una...un simplu stompbox se gaseste si pe la 5-600.000 SH,deci nu merita..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 25, 2006 8:34 am 
Neconectat
User

pai si eu tot o pedala vreau. la mine in galati am cautat pe la sh si nu am gasit, iar cand a adus era 3.000.000 lei asa ca am ajuns la concluzia sa o fac singur. daca ai schema trimite-o pe mail ( bobutzu207@yahoo.com). iti sunt recunoscator daca o trimiti

Sus

Subiectul mesajului: hmm
MesajScris: Vin Mai 26, 2006 12:19 am 
Neconectat
User

scheme de pedala sincer nu am,aveam una dar nu stiu unde este si nu pot s-o scanez 2) depinde si ce tip de pedala doresti,pentru ca exista stompbox(1 singur tip de efect,eventual cu niste potentiometre de level,low,hi,morph.
uite-te aici : http://www.proguitar.ro/index.php?page= ... %20chitara
ai sa vezi ca sunt acolo niste pedale cu titlul Distorsion pedals(banuiesc ca asta cauti).pretul e cam 191 RON,cu exceptia la Screamin` Blues,care e mai scump.daca vrei poti sa le si asculti,insa atentie ca acele sample-uri au fost facut cu o chitara buna,poate cu chitara ta nu o sa sune la fel.
Mai jos este si seria RP,care sunt multiefecte.La alea preturile incep cam de la aprox 300RON,insa dupa cum spune si numele,are mai multe efecte incorporate.Ai sa vezi ca merita mai mult.Eu iti recomand sa iei mai bine una ca aceasta, cu exceptia cazului daca vrei sa canti ceva metal suparat :lol:
P.S. Aceste preturi sunt doar orientative,deci pot fi si mai ieftine daca stii unde sa cauti.Sustin in continuare ca nu merita sa te chinui sa faci una.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 26, 2006 8:29 am 
Neconectat
User

mersi mult pentru link. eu doream o schema ca am inteles de la un prieten ca nu e chiar asa de complicata. ca a facut el o pedala pentru cineva si cica e simpla. el a facut-o fara acele reglaje. asa ca doar circuitul de efect de distorsiune e simplu tare. eu cant in general bluzuri stil american

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2