jokedy scrie:
:)) inainte sa chemi lumea la nunta ...le faci invitatie sa vina sa-ti care boxele

) asa am si eu un subwoofer ..si nare decat un dif de 15 si crede-ma e f greu..daca e sa am noroc sa merg intr-un bloc de 4 etaje fara lift am incurcat-o.. treb sa-l caram vre-o 4 oameni.. pus pe umar ca pe cosciug

)
extraordinar dude:D da ce ai bagat in el? ?

? pietre? sau de ce ii asa greu.. mie asta de 18 mi se pare destul de greu.. dar daca ma pun bine.. il car singur:) am un 18w in reflex. ii greu da si rupe . da oricum daca as face ceva cu 2 difuri de 15.. ma gandeam la 2xe15-350n care are magnetul din neodym, super usor ! si nu vreau pal.. ceva placaj mai gros as vrea:) de 18mm sau asa ceva. deci nu vor fi asa grele.. da io vreau putere !!!!! deci vreau sa tune de doamne feri.. si inca nu ma pot decide.. am cam 20 mil pt asa ceva.. da nsh ce sa fac sa pot obtine performante atata in zona basilor cat si in zona de medii si inalte !! oare voi putea obtine performantele dorite cu 2 fullrange???

si daca pot.... cam cu ce difuri as obtine performantele astea? la 2x E15 as avea cam 130 DB la 350W si pt ca is 2 difuri / incintam io stiu ca se mai adauga inca 3 Db deci voi avea cam 133 DB la 350W in 4 ohmi.. ( 2 difuri de 8 ohmi.. 300W in paralel au 600W in 4 ohmi? ??; oricum io bag doar 350 maximmm ca atata am deocamdata

. stiti cuvma alta varianta? as mai avea inca 5 mil pe langa 4 x e15 si 2 bmd 450 cu un ph 2420 ! nu pot sa fac alta varianta la putere cam acolo si la performante mai bune??? daca mai am inca 5 mil...? ma poate ajuta careva :d ? MERSI