The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 12:39 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 24, 2006 3:10 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
sonorizarea din obsession este cea mai "hi-fi" si cea mai tare sonorizare care am auzit-o vreodata intr-un club. claritate, volum, bass!!! toate la un loc :wink:

Clubul Obsession este cea mai mare dezamagire (parerea mea) Tutanu era asa de mare si inalt, se putea face acolo o adevarata capodopera, dar ei au lasat tavanu ala asa de jos :cry: .. luminile iti intra paralel in ochi, si muzica se aude bine doar la partea de bass. mediile si inaltele sunt mult prea directionale, in unele locuri deranjante si in altele deloc :( mai bine ar fi sunat cu sateliti br. sau cu mai multe hornuri (eventual 12) lasate la 80% din puterea de acum. Ce sa mai vorbesc de canapelele alea imense imprastiate peste tot :(
Resurse multe dar rezultat slab.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 24, 2006 3:34 am 
Neconectat
User

nu vreau sa fiu rau da' sunteti offtopic deja. exista un topic deschis cu o discutie asemanatoare, inclusiv legata de obsession:
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=1088

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 24, 2006 3:47 am 
Neconectat
User

Gizmo scrie:
nu vreau sa fiu rau da' sunteti offtopic deja. exista un topic deschis cu o discutie asemanatoare, inclusiv legata de obsession:
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=1088

my bad :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 24, 2006 10:42 am 
Neconectat
User

scubamarius scrie:
Nexus multumesc.Acum o sa trec la calcule si o sa te contactez.Ah ,daca as putea sa il fac pe cel de la performanta maxima :twisted: :twisted: :twisted: n-ar mai dormi vecinii :D :D :D (noroc ca vecinii sant la 50m)Oricum cred ca o sa fie cea mai tare sonorizare din judet.

Crezi ca e mult 50m pentru o astfel de sonorizare? daca nu e izolata bine cladirea o sa se auda si la 150m daca dai tare :twisted: , noi avem club underground in orash , cu sonorizare facuta din 6 suburi de 15" si 4 sateliti de 12" boxele sunt noname dar se aud bine :) cand da dj-u tare se aude cam de la 150m aprox...si se aude bass-ul clar , si tare :shock: nu mi-a venit sa cred cum se aude :oops: eu zic ca daca cumperi sonorizarea de top de la nex o sa ai surprize mari :? ai sa i dai pe toti pe spate 8)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2