Va salut, caut de mult timp si inca nu am inteles pe deplin cum poti sa alegi difuzorul "perfect" pentru proiectul tau . As dorii daca se poate sa se discute amplu pe acest subiect ca sa se inteleaga exact unde ii este locul fiecarui difuzor cum le putem indentifica pentru ce tipuri de incinte sunt proiectate s.a.m.d.
Sunt sigur ca sunt multi utilizatori capabili sa ne vorbeasca aici de parametrii T\S , sa ne faca sa intelegem pentru ce fel de incinta sunt proiectate.
Imi doresc daca se poate , in timp ca acest topic sa fie cat mai dezvoltat cam pt fiecare tip de incinta. Putem sa vorbim in prima faza despre tipurile de subwoofere- br, planare, horn loaded, etc . Care sunt specifice pe partea de subbass, cele de kick.
In prima faza va rog sa discutam despre incintele de bass tip bassreflex , planare si horn loaded. Ce tipuri de difuzoare avem nevoie pt aceste 3 tipuri de incinte, cate un exemplu ar fi suficient dar si subliniat parametrii ideali pt aceste tipuri de incinte.
Cu cat discutia avanseaza am mai multe nedumeriri/intrebari de pus , sper ca userii sa se implice si sa facem cumva un topic din care poti sa inveti cam tot ce este nevoie fara sa gasesti doar fragmente incepute de la jumatate sau scrise pana la jumatate.
|