Constantin Stoica scrie:
schemele sunt bine venite aici pe forum........de altfel am observat numarul mare de utilizatori din ultima perioada.
Ma bucur ca cineva apreciaza efortul de a populariza scheme si manuale de service , si ca micul meu efort poate fi de folos si altora !
Nu am in intentie sa polemizez cu cineva pe subiecte gen " care dintre noi este mai destept , mai bun , mai mare , mai frumos , mai puternic " si nici nu organizez concursuri gen " vreau sa fiu milionar " sau " cine stie , castiga " deoarece nu am nimic de pierdut sau de castigat , dar cu siguranta , cu totii mai avem de invatat , iar acest lucru il putem face si invatand unii de la altii ! Am lucrat in domeniul audio , nu ca amator , si in decursul a 25 de ani in domeniul ProAudio am acumulat indemanare , cunostiinte de constructor , de instalare , calibrare , de service , de proiectare , in aproape tot ce implica domeniul audio . Datorita starii economice a tarii in general , care trece prin perioada asta nenorocita , anti productie si total impotriva micilor si marilor intreprizatori , am hotarat ca este necesara o reconversie profesionala , si ca urmare nu ma mai ocup de domeniul ProAudio , dar am ramas pasionat , si pot spune cu regret ca lipsa cunostiintelor teoretice si practice despre domeniul acesta a facut ca multi entuziasti sa renunte......incerc sa popularizez cateva manuale de service si scheme din documentatia stransa cu greu in ani buni , pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de informatii de calitate !