The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 03, 2025 2:51 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 13, 2010 5:47 pm 
Neconectat
User

extreme SPL... nu exagera cu pretul. Cred ca undeva la 2,5 mil vine un filtru ( asa stufos cum zici tu ). Eu chiar as incerca 3 cai cu Wn15 si chiar nu mi se pare o tampenie. Mi se pare ca te complici usor facand 3 cai cu Wn15, dar totodata cred ca va suna muult mai bine. Un Wn15r+un mid de 8"+ un stw... ar fi o combinatie mortala. Ce ar ein minus wn15-ul fata de un difuzor dedicat de subwoofer... clar... extensia.. lipseste. Poate ca omu nu doreste sa aibe extensie ci doreste sa aibe mai mult kick, dar o sensibilitate de 100db...

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 13, 2010 7:27 pm 
Neconectat
User

Sunt total de acord cu kenwood . Daca ar fii sa aleg o combinatie de 3 cai difuzorul care l-as alege ar fii WN15-R , pt ca subbas zic eu obtii doar de la subwooferi . Chiar daca pui intr-un fullrange C15 si il pui pe stativ nu o sa ai subbas, pt ca se pierde mult. Si tineretul din ziua de azi e tot mai pretentios , doresc sa simta ritmul (feeeeelll the power)

1 x POWERMIXER YAMAHA EMX5000-12
1 x QSC
1 x CROSSOVER PHONIC 3000
Microfoane :
1 x Shure PGX4/PGX2 BETA 58
Lumini:
2 x DualGem
1 x Stairville DJ Lase GR-140 RGY MKII DMX
1 x Stairville DJ Lase 150 RGY MKII DMX
Imagine

Ofer sonorizari de mica,medie amploare relatii la tel: 0743521299

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 13, 2010 9:24 pm 
Neconectat
User

ExtremeSpl scrie:
costas

Cel mai probabil amplificatoarele lucrau in clase diferite (AB, H , G ,D google pt detali) =>> de aici rezulta sunet diferit in boxe

Daca chiar vrei 3 cai orienteazate spre un 15" capabil sa coboare, c15-650El, selenium wpu1507 sau 15WS600 si atunci renteaza sa faci 3 cai

Erau aceiasi clasa.
Mircea - erau exact aceleasi conditii.
Nu conteaza oricum - eu zic sa inchidem subiectul asta ca nu e relevant.

Foarte adevarat ce spui legat de difuzoare - insa din specificatii coboara la fel - 40 Hz este limita de jos pentru cam tot ce spui tu acolo. Puterea e mai mare dar si preturile .... acu depinde ce urmaresti si cati bani esti dispus sa cheltui pentru a-ti atinge scopul. Foarte adevarat ca e greu sa ai subbas pe fr cu toate ca eu am vazut 2 JBLuri care m-au marcat profund in acest sens dovedindu-mi că se poate :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 14, 2010 1:09 pm 
Pe cand niste poze cu boxele finalizate ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2