The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 12:32 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 7:06 am 
Neconectat
User

Iti recomand sa vinzi tot ce ai acolo, si sa iti faci o pereche de boxe cu HP12S (sau the almighty HP XV ) si pht de exemplu, nu o sa te coste mai mult decat boxa aceaa, (culmea uneori la Sal & co ca au un pret cat un dif pro ) o sa fie jumatate la gabarit, putere dubla si eficienta dubla. Proiect gasesti pe forum, sau intrebi si primesti.
Cu ce amplifici boxele acelea?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:06 pm 
LAU am un sfat foaret important pentru tine

daca esti intravar pasionat incerca sa incepi de jos.Ia te rog si citeste sectiunea de teorie -unde nu intelegi intreba ca nu e o rusine-si dupa mai vorbim.oricum te ajutam si te indrumam (la dracu cam seamana a pleonasm dar merge :lol: )

iti dau un exemplu de atitudine pacatoasa si in care iesi in pierdere:

eu am o retea de cartie de vreo 200 de user-i si mai facem schimb intre noi de programe.din astia 200 ,199 ma intreba pe mess cum functioneaza programul x sau y ,dar nici de ai dracu nu ar citi help-ul.Si tot prostul (adica eu) il citeste si le explica ce si cum.

Aici pe forum sunt o gramada de chestii interesante din care ai ce invata.Si mai mult:incerca sa inveti din greselile altora.

poti incepe de aici

http://forumpoweraudio.ro/viewforum.php?f=21

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 1:49 pm 
Dr4g0n scrie:
multi trec foarte greu de stadiul asta de gandire :roll:

Macar tu te-ai prins de faza :wink:

adircf scrie:
si dupa ce treci de faza "ca de ce sa dau 5 mlioane pe un driver de 2" cand imi fac treaba cu comp34 " atunci sa vii inapoi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:03 pm 
Neconectat
User

Nu e chiar asa cum zici tu adi , unii chiar nu au pretentii mari de la boxele lor , si in cazul asta , de ce sa dea 500 de lei pe un driver de 2" , la care trebe sa mai iei si un horn(200 de lei) si un dif acceptabil de 12" sau 15" (inca vreo 3 - 500 de lei) Si iesi scump pt 2 boxe fara pretentii. Cand poti sa mergi la . , iei comp 34 , cu un lw de 15" , si iesi in banii care in cazul de mai sus , ti'ai fi luat numai driverul de 2" :roll:
Fiecare cumpara ce vrea sau ce poate , dar , daca isi ia ce vrea , isi ia in functie de preteniile care le'ar avea de la boxa respectiva :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:16 pm 
ok, hai ca zic pas la topicu asta. 5 mil pe un driver era general. puteam sa zic si de hp in locul unui . sau orice altceava.

p.s.

eu de cand am auzit lw-urile in combinate cu comp34, cred ca am o parere mai proasta despre ele ca si parakiosu, numai ca parakiosu se manifesta, eu nu am zis niciodata nimica. Nu-i vorba ca ii de aluminiu sau mai stiu eu ce, nu-i vorba ca rezista pe un fidek sau un phonic in clip, efectiv sunetul redat este de cea mai proasta calitate ever.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:52 pm 
adircf scrie:
ok, hai ca zic pas la topicu asta. 5 mil pe un driver era general. puteam sa zic si de hp in locul unui . sau orice altceava.

p.s.

eu de cand am auzit lw-urile in combinate cu comp34, cred ca am o parere mai proasta despre ele ca si parakiosu, numai ca parakiosu se manifesta, eu nu am zis niciodata nimica. Nu-i vorba ca ii de aluminiu sau mai stiu eu ce, nu-i vorba ca rezista pe un fidek sau un phonic in clip, efectiv sunetul redat este de cea mai proasta calitate ever.

si parerea mea e destul de proasta despre calitatea sunetului, din filmarea aia ce am vazuto nu cred ca mi s-a parut , dar sunetul era plin de coloratii pe inalte , suna metalic , pe medii parca nu avea vlaga , de bass nu se pune problema ca era foarte absent . Am impresia ca driverul era cu mult inaintea difului de bass ( nu avea L-PAD ) sau sunetul era procesat si extra procesat din PC
Am mai auzit boxe filmate dar parca nu se auzeau chiar asa aiurea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:55 pm 
Neconectat
User

No Comment :D :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:56 pm 
eu nu ziceam ca mi-am tras o parere din filmulet...chiar le-am auzit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:58 pm 
Neconectat
User

Era logic , nimeni nu-si poate face pareri realie dintr'un video :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 3:00 pm 
adircf scrie:
eu nu ziceam ca mi-am tras o parere din filmulet...chiar le-am auzit.

eu nu am auzit combinatia exact asa , am auzit separat , adica LW cu ceva driver de la ei ( boxe gata facute de blue_tech) cred ca seria DR , si comp 34 in combinatie cu hp12S

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 9:41 pm 
Neconectat
User

Aceasta esti difuzorul de pe boxa....

Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 9:46 pm 
dust-capul nu-i ala original, acuma vad mai bine. Difuzorul nu-i debeisi. Pare tapan.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 10:02 pm 
Neconectat
User

NU este difuzor dibeisi...este Garry din gama PA-series....este un dif pro(asa scrie pe magnet "Profesional nush ce" ) :P si este destul de tapan chiar daca arata ca unul de pe vremuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 10:48 pm 
Neconectat
User

E mai breaz decat dibeisi si alte chinezarii.
Pune-i un driver pe langa , gen pad52 si iese o boxa bunicica.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 11:04 pm 
Sharky scrie:
E mai breaz decat dibeisi si alte chinezarii.
Pune-i un driver pe langa , gen pad52 si iese o boxa bunicica.

daca nu are si perechea , e cam degeaba

mai bine il vinzi si iei 2 difuri + 2 drivere si faci 2 boxe la fel

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 64 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2