The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 3:03 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:27 pm 
Neconectat
User

da merge in 2 ohmi stereo a fost probat. dar de filtre ce zici? de care sa pun ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:28 pm 
vorbeste cu nexuse sau shambala.

depinde care driver il vrei. Ca utilizator de wnd72 ti-l sugerez pe ala. Kenwood ca utilzator de d63 o sa ti-l recomane pe la fel pe d63.

Acuma vezi si tu in functie de buget si toate cele. Nu uita sa ceri o atenuare in zonele de peak.

@ gratzi

daca ai un high-pass la 50 de hz si difuzorul e unul "serios" poti da in el sanatos cu 1 Kw, poate si mai mult.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:32 pm 
Neconectat
User

nah ok bun asta e solutia in 2 cai. Ce imi sugerati in 3 cai?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:34 pm 
Gratzi scrie:

putin de offtopic k aici am si eu nevoie de putin ajutor :)...

dragon....de ex....eu am beyma 18P1000/ND....putere AES 1000W.....in ES18BPH....ce amplif imi trebuie pt el?...si cum sa il folosesc ca sa nu ard nimic ?:D...sory de offtopic shi merci :D

macar 1000W 8 ohmi rms adica un amplif de 2x500w/4 ohmi sau mai mare pus in bridge

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:36 pm 
medesh086 scrie:
nah ok bun asta e solutia in 2 cai. Ce imi sugerati in 3 cai?

in 3 cai exact ce a fost acolo original cu filrele originale si 1KW 8ohmi per boxa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:38 pm 
Neconectat
User

bun si dak schimb driverele ? eu ma gandeam sa atenuez din filtru partea de medii umpic.

Ce parere ai ca difurile de bas au 650W AES si filtrele abia 200W?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:40 pm 
medesh086 scrie:
bun si dak schimb driverele ? eu ma gandeam sa atenuez din filtru partea de medii umpic

poti schimba ce vrei , numai sa te hotaresti la ceva

eu zic sa modifici acolo si sa lasi boxa pe 2 cai , ai avantajul ca scapi de diful de medii , si automat de un filtru mai complex si scump ( nu chinezarii cumparate de pe net )

P.S te rog nu mai folosii limbaj de mess cu "k " in loc de "ca" si alte chestii de genul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:43 pm 
Neconectat
User

ok un filtru mai complex si mai scump. de unde cumpar acel filtru mai complex si mai scump?

p.s. nu mi s-a parut neaparat o chinezarie este totusi SAL si a fost 86lei si lam cumparat de la un mag audio de la mn din oras.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:47 pm 
medesh086 scrie:
ok un filtru mai complex si mai scump. de unde cumpar acel filtru mai complex si mai scump?

p.s. nu mi s-a parut neaparat o chinezarie este totusi SAL si a fost 86lei si lam cumparat de la un mag audio de la mn din oras.

filtru ala complex si scump se face la comanda in functie de difuzoarele ce le ai

SAL e un RAHAT in domeniul PRO , deci ce ai tu acolo e un filtru pt aplicatii auto , sau home

si daca 86 lei ti se pare un pret mare pe un filtru , lasa-te de domeniul audio :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:53 pm 
Neconectat
User

nu am zis niciodata ca mi se pare un pret mare, niciodata nu am zis chestia aia, dar nah in fine. ms

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 9:55 pm 
medesh086 scrie:
nu am zis niciodata ca mi se pare un pret mare, niciodata nu am zis chestia aia, dar nah in fine. ms

din tot ce s-a vorbit aici ce ai inteles ca ai de facut ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 10:30 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Gratzi scrie:

putin de offtopic k aici am si eu nevoie de putin ajutor :)...

dragon....de ex....eu am beyma 18P1000/ND....putere AES 1000W.....in ES18BPH....ce amplif imi trebuie pt el?...si cum sa il folosesc ca sa nu ard nimic ?:D...sory de offtopic shi merci :D

macar 1000W 8 ohmi rms adica un amplif de 2x500w/4 ohmi sau mai mare pus in bridge

ok si cat ii dau la dif sa pape ca sa nu scot fum din el :) ?cel de la care am cumparat diful....mi`a spus in jur de 800W sa`i dau ca sa il am timp indelungat...nu sa`l sun dupa 3 sapt pt un recon :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 10:35 pm 
Gratzi scrie:
ok si cat ii dau la dif sa pape ca sa nu scot fum din el :) ?cel de la care am cumparat diful....mi`a spus in jur de 800W sa`i dau ca sa il am timp indelungat...nu sa`l sun dupa 3 sapt pt un recon :)

daca il pui pe amplif de 1KW 8ohmi , ai grija sa nu atingi clip-ul decat foarte usor si nu o sa fie probleme

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 10:44 pm 
Neconectat
User

aha....ok...merci :D....un xpa 5000 in bridge e ok...nu?:)

si inca un lucru...ultimul......am auzit ca un amplif nu e bine sa il tii sa mearga numai in bridge pt ca l`ar putea afecta in timp....e adevarat? :? referitor la amplifuri de talia ECLER, HK, CROWN :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 23, 2008 11:42 pm 
Neconectat
User

n-ai auzit bine. :D
cu xpa5000 nu ai cum sa mergi in clip pt ca "se da singur mai incet". Pe testate.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2