The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 5:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 6:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

atat are asta ... noah .. si ce. noi suntem multumiti de el. omul l-a facut in asa fel incat sa nu vibreze. deloc. si chiar isi indeplineste scopul :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 6:59 pm 
Neconectat
User

Man in afara de greutate incinta aia e bestiala. Nu o vinde e lucrata cu suflet se vede asta

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 7:29 pm 
Neconectat
User

@adiRCF,Cand ozis adi_Kon de cabluri si o mentionat numelee meu, nu te-o confundat cu tine :D . am avut eu cu el odata pe mess o discutie despre "matze" si de aia o pomenit de cabluri. Eu am avut probleme f multe cu cablurile, de alea cu 2 lei si nu mai vraeu sa aud/vad de alea. Acuma am Neutrik - cablu Cordial, etc. NO MORE Chinesse stuff !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 8:07 pm 
Neconectat
User

nu stiu cum dracu aveti voi belele cu cablurile
eu am cabluri de la ., folosite si pe sunet si pe lumini (cablurile de comanda la stroboscoape) si le arunc peste tot pe unde apuc, le calc in picioare, le tin in frig (am o geanta cu cabluri care sta in masina) apoi le bag la cald si le pun direct la treaba ....... si nu au nimic
la voi e o manie cu brand`urile
ca daca va aduc un cablu de aceeasi calitate ca cele care le aveti voi - dar pe care nu scrie nimic ..... voi veti zice ca nu-s bune - e ceva psihologic
si eu zic ca BMW-urile is cele mai tari .... si totusi masina anului iese de fiecare data alta :roll: .... inseamna ca aia o fi mai buna

am adus aminte de masini ca mi-a scos par alb un prof de Fiabilitate cu cea mai fiabila masina a anului - Kia Cee`d

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 9:37 pm 
neinvins scrie:
difuzorul are 20kg si cutia are peste 60kg.

apoi pt o cutie de 100 si ceva de litrii la 80 de kile...m-as lasa pagubas. prefer oricand neo + plywood. dai un ban in plus dar stii ca nu injuri de fiecare data cand trebuie sa-l cari. e aberant 80 de kile pt un sub bas-reflex.

fa-ti o cutie calumea din plywood si ti-as sugera sa faci un mini-planar si sa montezi difuzorul cu magnetul in afara. asa sigur orice persoana o sa se mire si-ti va aduce un zambet pe buze. ii pui o plasa cu gaurile patrate, nu rotunde sa ai vizibilitate mai mare.

adi_0206 scrie:
voi veti zice ca nu-s bune - e ceva psihologic

fa concerte numai cu echipamente . sa vezi ce succes o sa ai si fa concerte cu brand-name-uri si ai sa vezi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 9:49 pm 
Neconectat
User

imi place ca am fost luat la mishto ca am cabluri de 2 lei si dupa ce am mentionat exactc e cabluri am nici macar asa din politetze nu zice nimeni nimik.

Intel din experienta proprie iti zic.. dute cu subwooferul ala cu incredere la sonorizari si dupa cateva sonorizari daca pui un sticker " de vanzare" 100% o sa il poti vinde pentru ca e impresionant.. si daca doresti sa faci altul mai usor nu cred sa fie vre-o problema pentru ca indemanare se vede ca ai

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 10:00 pm 
Neconectat
User

poate sa zica oricine ce vrea,nu ma deranjeaza,oricum eu am facut sistemul asta din pasiune,asta-i hobby-ul meu sa ascult muzica :D
am vazut ce stie is foarte multumit de el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 11:29 pm 
eu la kenwood ii doresc 2 planare din mdf super intarite cu sd18 si sa fie obligat ca la orice sonorizare sa le duca cu el :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 11:49 pm 
Neconectat
User

ce simpatic esti adita , vai :lol:
:lol: :lol:
TALHARULE !
:D
oricum, vreau sa imit rag un subwoofer cu monsrl de SD18, si ala sa fie dus la eventuri unde beneficiez de asigurarea transportului cu un breack sau papuc, ceva dubita... :D
si tot asa vreau si eu, cu magnetul afara, sa vada lumea monstrul !!!! sa ramana gura casca , imi place feelingul ala :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 11:49 pm 
Neconectat
User

Ceva in genul 2 B3-uri :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 24, 2007 9:08 am 
Neconectat
User

intel scrie:
poate sa zica oricine ce vrea,nu ma deranjeaza,oricum eu am facut sistemul asta din pasiune,asta-i hobby-ul meu sa ascult muzica :D
am vazut ce stie is foarte multumit de el

Eu am un sub identic cu al lui intel si chiar daca e greu sunt foarte multumit de el, apropo la un party l-am carat singur, cel mai geu a fost sa il urc in masina, intel cumpara 4 roti si punele pe sub si o sa vezi ce usor o sa fie :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 24, 2007 1:37 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
si tot asa vreau si eu, cu magnetul afara, sa vada lumea monstrul !!!! sa ramana gura casca , imi place feelingul ala :D

Nu stiu de ce va place, mie imi place mai mult sa nu se vada nimic nici macar incintele si sa cauta lumea de unde vine sunetul asta :D . Pacat ca e cam greu sa ascunzi un monstru ca SD 18

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 24, 2007 1:41 pm 
Neconectat
User

Nici eu nu stiu ce nu vrei sa vezi boxele :lol:
Mie mi-ar place 2 monstri cu cate 2 SD18EL puse in izobaric. Si cate 4000 W RMS in punte pt un sub. Sa vezi acolo subbas :twisted: :twisted: :twisted:
Sper ca o sa ating 130 dB a 40 Hz masurati...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 24, 2007 2:15 pm 
Neconectat
User

Radu scrie:
Sper ca o sa ating 130 dB a 40 Hz masurati...

se vede ca omul asculta D&B & stuff .... are nevoie de dB la frecvente joase
noi ... muritorii de rand .... care ascultam Blondy, Ackent, Dj Project si (din cand in cand) Mafia si nu in ultimul rand manele - nu avem nevoie de asa ceva

BTW - ce sufletu` meu faci cu 130 db la 40 hz ? :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 24, 2007 2:51 pm 
Neconectat
User

Da...d&B :lol:
Serios vorbind eEu nu am nicio treaba cu asa ceva. Pur si simplu vreau sa pot sa reproduc si eu toba mare cum trebuie :D
Si sunt cam obsedat mai nou de subbas, dar nu dinala sintetic, ci ceea ce scrie mai sus.
:roll:

Dar pana am eu bani de 4 sd18el...imi dau si masteratul si doctoratul :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2